Vilken mottagning ska jag välja?

Vi hjälper gärna dig med vilken mottagning du ska välja. 

Klicka på knappen nedanför. Du kommer då till en ny sida där du fyller i ett formulär. Fyll i formuläret så får du ett mail med en personlig guide om hur du går till väga. I guiden framgår det vilka mottagningar du kan välja mellan och hur du beställer din Ballerine. 

Över 95 000 kvinnor använder redan Ballerine som ett säkert skydd mot oönskad graviditet. Vill du göra likadant?

Karta över mottagningar

Här nedanför har du en karta över samtliga mottagningar som sätter in Ballerine. 

Klicka på den mottagning som ligger närmast dig och läs informationen. På varje mottagning framgår det om du behöver beställa din Ballerine själv och ta med till besöket eller om den redan finns på mottagningen och du därför betalar på plats. Telefonnummer finns även angivet till mottagningarna. Är det något du funderar över är det bäst att fråga.

Ballerine sätts med fördel in i samband med menstruation. Däremot är väntetiden olika på varje mottagning, så ring och fråga när det finns tid för dig och boka den tid som passar dig bäst. Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss. 

VIKTIGT! 

Hittar du inte din mottagning på kartan? Då har troligtvis inte personalen fått relevant produktutbildning av oss och ska inte genomföra insättningen. Be gärna mottagningen kontakta oss direkt på 08-583 560 60 eller ballerine@solann.se så hjälper vi till med utbildning. I annat fall kan vi hänvisa dig till en annan mottagning så du får rätt hjälp.

Vi överensstämmer helt med GDPR-lagarna. Vi lovar därför att skydda dina uppgifter och att värna om din integritet.